Dalarna dag 3

2011-10-31 @ 19:35:50
Heej bloggen!

Är de någon som kan några bra låtar har lite musik brist

Kommentera gärna länken :)


KRAM SARA

Dalarna dag 2

2011-10-30 @ 22:01:43
Heej bloggen

Idag har jag int gjort så mycke som vanligt jar pluggat lite. Och gjort klart hemprovet som skulle har vart klart i fredags men jag hade glömt bort de så nu måste jag skicka de till min lärare istääet för atyy hon sa att jag int kunde lämna de efter höstlovet..... de var jätte dåligt mken jag iallafall klar nu så de är ju bara att skicka. Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Och återigen tycke vi att de är jätte kul att de är så många som läser bloggen :) Jag och Emilia ska snart göra ett videoinlägg, och vi hade tänkt att göra en liten frågestund snart men vi får se. Ska prata ihop oss efter höstlovet och se vad som händer.... Just nu gör jag int så mycke asso jag har haft de jätte tråkigt och jag kommer nog att ha de hela vecka. På fredag blir de spökkväll ute på Apalle:) ska bli jätte kul att få skrämma nångon så att don skiter på sig :)

Men ni få ha en bra dag

PUSS & KRAM SARA♥

Dalarna

2011-10-29 @ 22:14:59
Heej bloggen!!

Nu sitter jag uppe i dalarna och tråkar... Är hos mormor och morfar ska nog bara plugga här och de kommer jag nog int att göra men vi får se. Juste jag hade stalltjänt idag på Apalle hade de med Cicki i slutet av de fick vi bada Sandras häst Killer( Sandra är min gamla ridlärare som jag hade när jag gick där). Han var jätte snäll och jag hoppas att de går bra för henne på tävlingen imorn :D.... Men just nu göra jag int så mycke sitter och däcker famför datan :)

Men ni får ha de bra och glöm int att ställa tillbaka klockan ikväll

Om ni är dayviews så kan ni bli vän med mig heter Sarrahh96

KRAM SARA♥

Godnatt

2011-10-29 @ 00:09:17
Heej alla! Idag har de vart skola har haft SO prov kunde typ inget men jag skrev lite på nästan varje fråga. Efter skolan åkte jag hem och typ åt lite sen åka vi till Mysan. Dagen träning var int hoppning pga att de var så lerigt i paddoken så istället red jag ut en stund och jag red oxå lite på stallplan jag tränade på att sitta ner i arbetstrav och de gick väldigt bra jag trodde att jag skulle ramla av men de gjorde jag int och jag tränade oxå på att få ner Mysan i form och de gick bra hon lyssnade jätte bra när jag gjode tempoväxlingar. Jag är iallafall nöjd. Men nu måste jag sova. SARA

Orkar inte...

2011-10-28 @ 21:28:35
orkar inte skriva om dagens ridpass idag om jag ska vra helt ärlig så ni får det någon annan dag:)

Kram Emilia♥

♥Nya bilder på Mysan♥

2011-10-27 @ 20:51:31

Heej bloggen ny kommer de nya bilder på Mysan hoppas att ni tycke om dom:)

Kommentera gärna

KRAM SARA

Tillbaka

2011-10-26 @ 22:24:42
Ja nu e jag tillbaka efter min lilla operation, bloggade inget igår för jag orkade helt enkelt inte. Men idag red jag ut med Josefin, och JA vi har ridit ut mycket på senaste tiden;)  Men det är bra för då blir Layla pigg och glad. Det hann ju bli ganska lagom kolsvart innan vi var tillbaka i stallet men eftersom vi är så duktiga så hade vi sklart reflexer.(ointressant jag vet)
Layla tyckte det var kul och galopperade på ganska rejält som vanligt när vi är ute;) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra tror det bli lite hoppnng eller cavaletti.

Kram Emilia♥

Sova!!

2011-10-26 @ 21:31:39
Heej bloggen!

Min dag har vart bra Emilia har kommit tillbaka till skolan:) Nu är det en försäljare som säljer dammsugare och jag fick testa att dammsunga soffa, lite av mattan, lite av mina byxor och min säng de kommer bilder på de och jag varnar er att de är äkligt. Imorn ska jag ut till Mysan då kanslke de kommer lite bilder om jag hinner fota Erica men det beror på om de int är mörkt annars kommer de bara på Mysan :)

Mina byxor
 
Min säng

Asso det är int så trevligt

KRAM SARA

Slutar snart :)

2011-10-26 @ 13:24:21
Heej bloggen!

Nu sitter jag på svenskalektionen och skriver lite dikter (TRÅKIGT) jag kommer int på några så jag sitter inne på FB och howrse igen de gjode jag igår oxå. Rubiken säger allt japp jag slutar snart. När jag kommer hem så berättar jag mer om min dag:) Men vi hörs sen

PUSS & KRAM SARA♥

Bilder på Mysan♥

2011-10-25 @ 19:48:57


KRAM SARA♥

Skolan USCH

2011-10-25 @ 11:02:57

Heej bloggen!

Sitter på matte lektionen och jag jobbar int så mycke. Men snart är det lunch ska nig int äta. Efter skolan ska jag hem och då ska jag nig plugga lite och efter de ska jag ut till Mysan.

Är de någon som vill se lite bilder?

Hoppas att du mår bra Emilia:)

Kram Sara

Trött

2011-10-24 @ 16:21:50
Heej bloggen Sara här!:)

Idag har de vart skolan, de var sådär kuul men vi fick sluta tidigare :)... Hehe somna på två lektioner den ena va på svensk/engelskan och den andra var på musiken & då såg vi på film.. Förlåt att jag int har tagit nys bilder på Mysan man jag ska försöka göra de imorn om jag hinner annars blir de om 3 veckor för jag är int hemma på höstlovet ska upp till mormor & vara där i en vecka kanske om vi int åker hem på torsdag och de hoppas jag för de är spök kväll ute på Apalle :P Ska nog vara me:) vet precis vad jag ska vara

5:Favoritbilder jag tagit

2011-10-24 @ 12:00:00
det var 4 av min favoriter. Har inte hunnit sätta copyright men jag hoppas ni förstår att det ej är tillåtet att kopiera;D

Emilia♥

Söndag

2011-10-23 @ 22:42:59
Heej bloggen! Idag har jag vart på Arotsforet(stavning) i Västerås det var mycke roligare än vad jag hade förväntat mig. När vi kom dit så delade vi in oss i grupper jag vart med My & Esther:-) De gick int så jätte bra för oss vi kom sist av alla men cellerna var ganska svåra och vi var den ända gruppen som var 3st kommer int ihåg hur många grupper vi va med vi var 15personer. Har vart hos Mysan oxå och dom punkterna som jag la upp på ett annat inlägg, de gick ganska bra att ha dom i bakhuvudet för jag tänkte på hur jag skulle sitta och hur jag skulle göra men de blev int dom hindrena som jag la upp på en bild utan de blev en 3studds och ett räcke efter. Studdsen gick jätte bra men hon tog språnget till hindret lite för långt så jag hann int me ibland men sen till slut gick hon fint. Jag ska nog int rida me spö för hon gick mycke lugnare nu än dom andra gångerna och då har jag ju haft spö. Det blev varken bilder eller film idag men de kanske kommer om en vecka såå.... Men jag hoppas att ni har haft en jätte bra dag idag och imorn är de ny vecka med nya tag:-) KRAM Sara

Uteritt... IGEN!

2011-10-23 @ 17:18:30
Idag gick jag upp ganska tidigt för att jag skulle följa med min kompis och se när hon tävlade. Allt gick jättebra och hon var superduktig men dom fick ett litet pet:( Sen kom vi hem ganska tidigt och då tog jag in Layla och hon tog in sin shettis, så borstade vi ganska länge så att dom blev riktigt fiiiina;) Vi flätade hennes shettis man men han hade så mycket man så han fick en ardenner fläta på varje sida och en knopp i pannluggen XD Sen när vi skulle rida valde jag att rida barbacka bara för att det var så himmla fint väder:I min kompis körde och båda hästarna var ju faktiskt riktigt pigga och glada:)

Ps: jag kom på att jag inte har lagt ut en film från min hoppträning så om ni vill se den vill jag ha fler kommentarer ;)

Kram Emilia♥

3+4: Det här behöver jag träna mer på och det här är jag bra på

2011-10-23 @ 12:00:00
3: Jag behöver träna mer på min hoppsits som jag vet kan bli liiite bättre:)Sen behöver jag öva lite på galoppombyten också:)
4: Det här är jag bra på jag tycker faktiskt att jag är ganska bra på skänkelvikningar och öppna:)
Emilia

Lite sent

2011-10-23 @ 02:27:59
Jag skulle bara vilja säga om ingen vet de att Erik i E.M.D ska vara me i Globen :) De var typ de jag tänkte skriva :P men jag xska sova nu så godnatt

I'm in love...

2011-10-22 @ 23:29:48
jag är helt störtkär i det här tränset så det blir nog mitt nästa inköp till bebisen:)
Finns här för --> http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300468&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 549:-

Svar på tal!

2011-10-22 @ 23:25:36
.. om Lördag:
ingen intressant blogg,försök att fixa mer bilder och bättre text..

ja det är ju bra med kritik så att vi vet vad vi ska ändra på, så tack för det ;D Men ska jag var helt ärlig så efter att ha läst kanske 5-8 inlägg ur din blogg vet jag ej om den var så mkt bättre ;)
Kram Alroundryttarna

uteritt

2011-10-22 @ 23:22:33
Idag red jag ut med Sofia och Josefin:) Vi red en ganska kort vända men självklart så tog vi oss en galopp. Jag galopperade först och då tyckte Layla att det var tråkigt och väntade hellre in kompisarna men när dom kom ikapp f*n vad hon taggade igång helt plötsligt så det var ju kul:) Sen borstade vi avoch allt det här vanliga och slutade med att smörja alla saker:) Myysdag i stallet helt enkelt. 

Emilia♥

Lördag

2011-10-22 @ 20:33:16
Heej bloggen!

Har int gjort så mycke idag råkade sova till 15.30 idag oooj... Morsan vart lite irriterad för att jag sov så länge menmen. Imorn blir de Arosfortet i Västerås de ska bli kuul har aldrig vart där men typ alla som jag känner som har vart där har sagt att de typ som Fångarna på fåret. Då kommer jag int att få sova så länge, efter de blir de ut till Mysan och rida men ni som har läst mitt andra inlägg som heter '' Söndagens MÅL'' vet ju vad jag ska göra :). Jag hoppas att ni har haft en bra lördag:D. Vi tycker att de att jätte roligt att de är så måga som läser den här bloggen

Men ni får ha en bra fortsättning på dagen:)

2: När och varför började jag rida

2011-10-22 @ 12:00:00
Ja, jag har ju ridit i ungefär 7 år och då måste jag ju har börjat rida runt 7 års ålder ;) Jag började rida för att jag ville antagligen, och min mamma red när hon var "liten" så jag antar att det sitter i generna:)
Orkar inte skriva värsta utförliga grejen där:)
Det var inte den äldsta bilden jag har men det var den äldsta jag kunde hitta och jag tror att kortet är taget år 2007 när jag precis börjat "tävla" på ridskolan:)

Emilia♥

Söndagens MÅL

2011-10-22 @ 00:47:21
Dressyren

1. Jag få så lungt tempo som möjligt, i både trav och galopp.
2. Ska vara lugn sjläv och tänka posetivt.
3. Träna på att förbättra mig sits, vara föjlsam i rörelserna.
4. Ska hoppa och rida lite dressyr för att förbättra min styrka och Mysans
5. Rida utan stigläder.


Ni får gärna hjälpa mig lite om ni kommer på ngt så skriv in en kommentarhttp://youtube.com/thehoppdressyr


Hoppningen

1. Få ett lugnt tempo, int stressa
2. Få henne att lyssna på mig(hon gör de men int tillräkligt)
3. Komma upp till 90cm
4. Rida någranare(stavning) vägar
5. Att tänka posetivt

Kram Sara

Sen kväll

2011-10-22 @ 00:25:54
Heej bloggen!

Jag vet att jag skulle skriva när jag kom hem man jag kom int ihåg att jag skulle göra de men jag gör de nu. igår var de ju skola de var sådär kuul men jag var iallafall där. Och på SKVAL(skolansval) fick vi våra omdömen jag har D i idrott blev jätte förvånad att jag hade de och jag är ändå int me varje gång :S. Och jag har två betygavarningar och de är int så bra :O jag måste förbättra mig :) . Men just nu sitter jag inne på Ericas rum och int gör så mycke eeh och sen imorn(söndag) ska jag och syrran och några till i från stallet till Arosfortet i Västerås de ska bli kuul :). Efter de ska jag till Mysan och hoppa lite de kanske kommer film men de beror på om de är tillräklingt(stavning) ljus då. Annars kanske de kommer några bilder :)

Men ni få ha en bra dag så kommer jag nog att skriva senare :) 


Kram Sara

♥♥♥♥

2011-10-21 @ 23:42:49
♥Idag♥Imorgon♥Föralltid♥

Jag kommer älska dig idag, imorn och föraltid i all oändlighet!♥

1: En bild på favorithästen

2011-10-21 @ 23:26:31

Oväntad eller hur? ;D Layla♥

...

2011-10-21 @ 23:15:08
Nu börjar jag med detta och ser vaddet blir av det;D
1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som jag älskar
29. En häst som lärt mig mycket
30. Mitt mål med ridning
och jag börjar redan idag ;D
Big loooove Emilia

För lite bilder?

2011-10-21 @ 15:17:32
Tycker ni att vi har för lite bilder? för isånnafall måste vi bli bättre ;D

Torsdagens ridpass:9

2011-10-21 @ 15:16:52
Igår hade jag hoppträning så filmen kommer ikväll:) vi övade på hinde med galoppbommar och sånt hoppade 90 cm sedan nöjde vi oss:) hon var duktig men jag knner att jag kunde fått fram henne ännu mer men men;) det blevett kort inlägg men nöjer mig med det:) Bye bye♥

Kram Emilia

Bättre sent än aldrig;)

2011-10-21 @ 13:01:19
Jag har ju lovat ganska många gånger att ni ska få presentationen om Layla och igår tog jag tag i det och skrev ett jättebra inlägg med många bilder och när jag skulle publicera det så försvann det! :( så ni får det nu:)

Ras: Holländsk import
Färg: Ljus brun
Tecken: Stjärn, några vita strån på nosryggen, ål och en vit kotrand.
Ålder: 11 år
Inriktning: Allround
Höjd: Ca 143 cm
När vi hämtade min lilla sötnos:)
Oredigerad bild från första hoppträningen:)
Barbacka uteritt:)
Dom bilderna får räcka för jag måste ju ha lite som jag kan visa i andra inlääg ;D
Kram Emilia♥

Seg dag

2011-10-21 @ 13:00:22
Heej hoppla!

Nu sitter jag på engelska lektionen och typ skriver lite men jag måste slute nu skriver mer när jag kommer hem

Skola dag

2011-10-20 @ 11:30:38
Heej bloggen nu  sitter jag på engelska lektion och skriver om en president och de är int så himla kul men man får ju ha datan :P men nue måste jag kogga ut skriver ikväll om jag hinner det kankse kommer lite bilder på Mysan:) jag hoppas att ni trivs på den här bloggen och att den är bra ni får gärna komma med några tips på cvad vi kan skriva och önske mål på bilder :)


Kram Sara♥

Klart man är med:)

2011-10-20 @ 11:25:07Jag är med och tävlar hos --> http://stockholmriders.blogg.se/index.html va med du  också:)

Emilia♥

Dagens ridpass på Världens bästa :)

2011-10-19 @ 22:18:12
Hej hopp galopp XD Hahah vet ej vart det kom ifrån men iallafall, så idag red jag ju som vanligt Layla;) Red vanlig dressyr och hon känndes bra lite seg. Konsentrerade mig mycket på formen och övade mycket på hennes svaga saker. T.ex. red jag mycket i hennes svaråre varv ch mycket skänkelvikningar och böjda spår:) Hon var suuuperduktig och samarbetsvillig så jag e nöjd.

PS. idag lovar jag att inlägget om Layla kommer upp med bilder!!!! XD DS
.

Kramisar Emilia

Inget

2011-10-19 @ 18:20:07
Heej bloggen!

Gör int så mycke just nu lyssnar lite på musik och typ FB/BDB. Har int gjort så mycke idag har vart i skolan och tittat på två filmer men de va int på likadana lektioner. På svensk/engelskan ser vi ngn film som heter The road och handlar om ngn jag kommer int ihåg men den at ganska bra :). Och på svenska kollar vi Trisan och Isolde tror jag att den heter men ut spelar sig i på medeltiden typ :P Imorn är de skola sen till Mysan ska försöka fota lite om de går men om de är för mörkt så fotar jag int... Jag hoppas att ni har haft de bra så kommer jag att skriva imorn om jag hinner :)

 
Puss & Kram Sara

HISS OR DISS

2011-10-18 @ 20:15:58
Dissar


Hissar

Dissar

Skooooola

2011-10-17 @ 11:22:58
ja nu sitter man här på EV(elevens val) och har kul:) dom säger att jag ska göra en uppgift sm ojag är klar med:S
KUL JUL!!

Kramisar Emilia

Skola :(

2011-10-17 @ 11:21:58

Heej bloggen nu sitter jag på lektion och ska snart ha lunch äklig mat så ska nog int äta. Menmen skiter i att jobba orkar int sitter int på FB och Howrse :)HISS OR DISS
Bloggtävling

2011-10-16 @ 20:25:03
Jag är med på en bloggtävling hos http://catago.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-borstar-fran-magic-brush.htmlVa me du oxå

Hej hopp!

2011-10-16 @ 19:15:52
Hej alla! nu ska jag ocj mamma snart åka till stallet och ta in hästarna:) Idag "tävlade" ju jag och Sara. För mig gick det helt okeyy, vi var felfria men det gick extremt låååångsamt;) hon var alltså inte särskilt taggadXD Sara får skriva hur det gick för henne själv. Men håll utkik senare kommer presentationen om Layla. Och bilder från tävlingen och bara lite random bilder oxå:)

Hejdå!♥ // EMILIA

Tävlings dag

2011-10-16 @ 17:47:40
Hej bloggen!

Idag har jag vart och tävlat Mysan :) de gick jätte bra. När vi kom dit så var hon ganska lugn och upp värmingen gick bra hon var int på tårna elr ngt. På 60cm var hon lite spänd men de gick bra hela banan förutom 6:e hindret då hon stanna och rev hindret :( och sista hindret rev hon oxå så de blev 8fel på hinder.

70cm gick bättre hon var int så spänd då och vi fick en rosett i utgången :D

Film på 70cm

Kram Sara

Snart tävling

2011-10-15 @ 21:14:51

Hejsan bloggen!

Idag har jag int gjort så mycke har tittat på TV:n.. Sen har jag vart ute hos Mysan & duschat henne m.m för att imorn är det hopptävling och jag hoppas att de går bra. Hon går ju bra när vi tränar och så, vi ska hoppa 60 & 70 hoppas att vi går fritt på båda höjderna:) jag är närvös eftersom att de är första tävlingen i hoppning. Emilia ska oxå vara me och jag önskar henne lycka till och hoppas att de går bra för henne och Layla:D. Men nu ska jag nog gå och göra ngt så jag int tänker så mycke på morgondagen måste gå och lägga mig ganska tidigt oxå måste vara ute hos Mysan kl 08.00 :)

Kram Sara

Presentation Del 2 Layla <3

2011-10-15 @ 11:21:02
♥♥hej

Bild bomb på Mysan

2011-10-14 @ 17:53:05


Det kommer mer imorn jag orkar int lägga upp så måga nu :)

Kram Sara

Presentation - Sara♥

2011-10-13 @ 22:40:22

Hej alla och välkommna till min och Emilias blogg jag kan berätta lite om mig själv. Jag heter Sara och är 15år och jag rider hästen Dream Mistral men hon kallas för Mysan är medryttare på henne. Jag rider Mysan varanan tisdag och varje söndag och då hoppar jag för de mesta. I den här bloggen kommer jag att skriva om hur min dag med Mysan har vart och lite om min vardag. Ni kommer att få läsa om våra motgångar och framgångar:). Vi kommer desutom att har lite frågestunder där har ni chansen att fråga lite frågor, vi kommer oxå att ha gästbloggare. På min fritid hemma är jag int så mycke med kompisar är för de mesta hemma och sitter vid datan. Jag har ridit i nästan 10år på ridskola. Det kommer bilder på min och Mysan imorn och jag hoppas att ni kommer att tycka om att läsa den här bloggen:D


Kram Sara♥

Presentation Emilia Del 1

2011-10-13 @ 22:25:02
Hejsan! Jag heter Emilia och är 13 snart 14 år:) Jag gillar att vara med kompisar och äääälskar att vara i stallet. Jag har tidigare bloggat på http://uggleboryttarna.blogg.se och kommer nog att fortsätta. Jag har ridit i ca 7 år på ridskola. Jag har haft två medryttarhästar och i Augusti fick jag min första nästan egna häst(min foderponny)♥  Jag kommer att driva den här bloggen med min kompis och från mig kommer ni nog läsa mest om mitt liv i stallet eftersom att jag tillbringar mestadels av mitt liv där XD Ni får fler inlägg om mig så det kommer att bli som en presentation i tre delar ifrån mig:)
Dom olika presentationernas innehåll:
  1. Det här inlägget.
  2. Info om Layla
  3. Bilder bomb på vår tid tillsammans hittills:)
// EMILIA

Välkommen till min nya blogg!

2011-10-10 @ 08:58:34