Globen

2011-11-28 @ 16:01:42
jaa jag vet ej läs mer på emms.webblogg.se

Sittsträning

2011-11-26 @ 22:28:46
Hej bloggen

Jag & syrran hade sittsträning idag de gick sådär men jag satt kvar... Vi longerade (stavning) varandra och sa vad vi skulle göra t.ex sätt häderna på huvudet medans du travar... Vi gjorde lite i galopp men de känndes som att hon skulle vältas så vi gjorde bara i trav.. Hehe Erica fick trava och blunda samtidigt som jag sa vad hon skulle göra de såg jätte kuul ut :)Haha jag stog bara & skrattade när hon nästan ramlade av.. Juste vi red idag isället för imorn de blir så stessigt för vi ska till Globen imorn :)


Men nu ska jag gå & göra ngt

:)

2011-11-25 @ 23:18:43
Taack för kommentaren Johanna :)

Jätte fin blogg Sara :'D
kraam! <3

Barbackahoppning!

2011-11-25 @ 22:14:03
Hej alla! Idag red jag två hästar. Jag ska rida min kompis häst i två veckor så får min andra kompis rida Layla och så. Jag red lite på Layla och sen red jag ju min kompis häst Delaylah;) Jag körde lite dressyr och galopperade lite över en bomm. Min kompis fick hoppa Layla coh dom var så duktiga båda två. Jag hoppade 80cm barbacka och kännde mig supercool tills jag kommer till stallet och dom säger att barbacka världsrekordet har slagits och ligger nu på 2 m och 12 cm:( Bara 133 cm kvar!;D Nej men Layla börjar bli riktigt fin nu och tappa lite fett också.

Ps: Bara så att ni vet tänkte jag försöka att blogga på två bloggar har en egen också emms.webblogg.se men bloggar ändå här också såklart ;D

Passar även på att svara på en liten kommentar också!:)
emilia blogga! Därför jag läser ju!
Tack vem du nu är det värmer otroligt och ökarens bloggsug något otroligt. Det är dom här kommentarerna som får en att blogga♥ Men ni får gärna skriva vem det är som kommenterar.

FREDAG !!

2011-11-25 @ 21:58:03
Nu är de fredag :) äntlingen :D

Mysan <33

2011-11-24 @ 20:31:49
Heej bloggsien:)

Har var i skolan idag som vanligt, jag fick redan på mitt resultat på engelska provet hehe fick IG på den måste göra de hela... Imorn är de fredag :) men jag e ganska närvör för jag ska sjunga med 2 andra för hela skolan typ.. De var Madicken som drog in mig i de men ändå ska de blir kuul tycker ja :).... Jag bloggade inget igår råkade somna i soffa så mamma och Erica va tvungna att bära in mig i mitt rum (hehe)... Just nu letar jag lite efter bra låtar så om ni har några så är de bara att kommentera jag har lite låtar på min mobil... :/Dagens låt blir Emily Osment.. Jag tycker hon sjunger bra... Tycker om hennes låtar :P
 


Dagens låt & dagens ridpass

2011-11-22 @ 22:07:40

Dagens låt blir Newkid jag vet int varför de blev de men jag tycker att den en bra...
Dagens ridpass gick bra, vi tränade på volter och snett igenom.. Så att hon int trippar bra för att jag byter varv.. men de gick jätte bra och hon sökte sig neråt tillslut är iallafall nöjd:)

Dagens låt

2011-11-21 @ 17:46:30


Jag valde den här låten för jag tycker att den är bra.. Jag tänker på mitt förflutna som jag hade när jag var lite och när jag fick veta att Alphons skulle avlivas pga canser samma med Ludde saknar dom så mycke... När jag kom till stallet en måndag såg jag Kurt (en väldigt speciell ponny) stå i hagen men en av mina kompisar enliten stund senare hade han somnat in.... Saknar er så J***VLA mycke.. Tänker på er varje dag
Den jag saknar som mest e lilla Jamba vi kom så nära varandra och sen såldes hon:(

Hoppning

2011-11-20 @ 18:04:20
Heej bloggsen

Nu har jag vart hos Mysan och hoppat lite det gick int så bra hon sprang i väg i galoppen men hon hoppade bra... Jag fattar int hon gå mycke bättre på 60 och uppåt men hon kan int hoppa lägre för då galopperar hon som en galning över och nästan river med bakbenen :/ de är konstigt tycker jag men jag ska börja blanda hoppningen med bommar på marken, så hon börja lyssna mer på mig så hon liksom int bara rusar fram.. Att hon går i ett lugnt tempo:)

Men nu ska jag gå

PUSSPUSS

100:e inlägget

2011-11-20 @ 17:57:41
Heejsan

De här är vårt 100:e inlägg vi är jätte tacksama att ni läser bloggen


KRAM alroundryttarna

Godnatt

2011-11-20 @ 00:22:03
Heej bloggisarna!

Nu hade jag tänt att gåp och lägga mig... Idag har jag hjälp mammas kompis med sin foderhäst fick longera(stavning) lite och i slutet fick jag hoppa upp barbacka och trava och skritta av han hehe... När jag longerade (stavning) så ville han bara galoppera typ... Han var så duktig så... Imorn blir de Mysan och sen vet jag int var jag ska göra efter kanske ska städa mitt rum de är int så himla rent där inne.. har lovat Anna att gör de (Anna är mammas kompis:P)


Men jag kanske uppdaterar imorn

PUSSPUSS
Dagens låt

2011-11-19 @ 23:20:14


Varför jag valde den här låten va för jag tycker att Maddi Jane sjunger bra för att vara ca 12 år...

Godnatt

2011-11-19 @ 00:21:56
Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig :)

Såå Godnatt på er :)

KRAM SARA♥

...

2011-11-18 @ 22:25:22
GUUUUUUD!!! vad jag har blvit dålig på att uppdatera skäms på mig!;) 
Har inte hänt så super mycket så anatr att det är lite därför min uppdatering har vart sådär.

Idag red jag i ridhuset. Allt jag koncentrerade mig på idag var uppmärksamheten. Hon sulle lyssna direkt när jag fattade galopp och så. Jag började med att liksom göra halt fram i skritta, halt, skritt osv osv, ib båda varven. Sedan gjorde jag samma sak i trav och galopp. Efter det började jag växla mycket mellan gångarterna och laääga in halter ganska ofta mycket tempoväxlingar och hon lyssnade hela tiden!!!;D Fett stolt duktig ponnny!

allt för mig (bilder kommer jag lovar!)
kram Emilia♥

Videoinlägg 1

2011-11-18 @ 21:56:30


Äntlingen helg

2011-11-18 @ 20:11:36
Heej bloggsen!!
Idag har jag vart i skolan pluggat lite sen har jag åkt hem typ la mig i soffan helt trött efter en veckas skola jobb... Jag hade ebgelska prov igår och de gick åt helvetet kan man väl säga men jag har int fått reda på resultatet än man jag tror de... Nu sitter jag och kollar på Idol:) och äter gois ska snart sätta på en film :)


Men nu ska jag gå...

PUSSPUSS

JAg har bloggtorka så vad vill ni att jag ska skriva om?

Svar på frågestunden

2011-11-18 @ 19:09:28

1. Kan ni göra fler filmer till bloggen?
Ja de kan vi
2. Har ni pojkvään/på g?
Jag har ingen pojkvän på g
3. Berätta det dummaste ni har gjort!
De dummaste jag har gjort är att jag fick gå om 5:an
4. snyggaste kille.
Den killen jag tycker är snygg är Ulrik Munther men de finns ju fler


5. den ni beundrar (både häst mässigt och i övrigt :)
Häst och peron mässigt beundrar jag Nelli Berntsson, att vara så ung och ha sveriges näst största blogg


6. Har ni funderat på att tävla dressyr ?
Jo, jag har funderat men jag vill mest hoppa
7. Hur högt har du hoppat med Layla?
8. Hur högt har du hoppat med Dream Mistral?
Jag har hoppat 1m som högst men jag nog börja hoppa 1.10
9. Vart står era hästar ?
Hon står utanför Enköping
10. Hur länge har nu haft dem?
Har vart medryttare på Mysan i ca 6månander
11. Vem är eran idol? (inom hästsporten)
Min idol inom hästsporten är Malin Baryard-Johnsson, Tobbe Larsson, Jonh Brink, Isabella Nilsson
12.Vad är erat favorit märke? (inom hästvärlden)
Har inga speciella
13.Hur gammal är du?
Jag är 15
14.Vilket är ditt största intresse?
Mitt största intresse är ju såklart hästar :)
15. hur länga har ni ridit?
Jag har ridit i ca 10år
16. hur långa är ni?
Jag är ca 155cm
17. vad är det högsta ni har hoppat?
titta på fråga 8


Till bloggen

2011-11-17 @ 21:17:52


Slutar snart :)

2011-11-17 @ 15:48:50

Ja som rubriken säger så slutar jag snart, har NO nu till kl 15:55 men jag slutar iäntligen kl 16:05 men vi som åker buss får gå tidigare :) om vi int fick de så skulle jag vara hemma ca 17:30 int så himla kuul att komma hem så sent :(.... Menmen jag har lite tråkigt nu... ska upp til affären sen och köpa ngt om jag hinner annars sikter jag i de:/ men nu ska jag nog jobba det blir Mysan efter NO iallafall

Älskar bilden hon ser ut som en tävlings häst:)Skola

2011-11-17 @ 10:11:45
Heej bloggen!! Sitter och väntar till lektionen ska börja... :( morgonen har vart jobbig ville ligga kvar i sängen men va tvungen att gå upp... Ska till Mysan idag iallafall men jag rider int idag tyvärr på söndag blir de hoppning för Mysan vet int än vad jag ska göra men jag har några förslag på vad jag ska göra..men jag kommer på ngt snart men jag har gjort en bana som jag kan ha men ska göra en elr två till... Men nu ska jag jobba ses Pusspuss // Sara

Tråkar

2011-11-16 @ 20:24:49
Hej alla

Skola idag... Fick göra om mitt matte diagons som jag hade igår de var int de bästa resultatet :/..

Jag skulle vilja säga de här att vi är glada att ni läser bloggen men de vore ännu bättre om ni kunde kommentera lite mer för just nu så har vi nästan bara till frågestunden, såå ja de vore bra om ni kunde göra de :)

Nu kommer de lite bilder ifrån idag :)Kallt......

2011-11-15 @ 20:00:32
Nu har jag kommit hem ifrån att har vart hos Mysan... Som jag skrev igår så hade hon kolik igår men jag fick trav lite idag iallafall och hon var jätte duktig.... Tränade lite på volter assa att byta volt och så i början va hon ganska spännd men efter några byten så blev och mjukare och började söka sig neråt :) är nöjd med de jag gjorde... Tyvärr kommer de inga nya bilder :( Erica hann inr fota och int jag heller :/..

Skoldagen var bra men de va int så bra att vi hade prov i fysik och jag hade int tränat till de hehe hade glömt bort de :P menmen jag var int den ända som som int skrev ngt :) och de va tur.... Men nu skaa jag gå och duscha :)

PUSSPUSS

Ont...!!

2011-11-14 @ 20:37:29
Idag har jag vart och hämntat soffa och lite mer saker.... Soffan var as tung tyckte jag så nu har jag jätte ont i ryggen :( men jag ska int klaga de finns sånna som har de sämre :P.... Jag är ändå så van vid de går med de varje dag (asso ryggont).... Fick veta idag av mamma att Mysan har kolik :O vart orolig över att hon skulle bli sämre men som tur är blir hon bättre & bättre (sa mamma iallafall) :).... De kanske blir ridning imorn men jag vene eftersom att hon nu har kolik men vi få se imorn vad jag gör... annars blir de bara att gossa och ut och gå en sväng :).... Skolan idag var sådär min engelskalärare va väldigt taskigt i mot oss och sa att vi skulle vara i gradängen men se kom hon och sa att vi int skulle vara där och hon LOVADE...! :@ Så då vart jag lite sur...

Men ni få ha en bra dag och glöm inte frågestunden länken finns där nere 
http://alroundryttarna.blogg.se/2011/november/fragestund-1.html#comment 

Kom igen nu.... Vi vill gärna ha lite mer frågor.... Inga frågor är dummaHej & hopp

2011-11-13 @ 20:54:29
Idag har jag int gjort så mycke har flyttat en soffa som vi skulle ge bort :P Sen har jag vart hos Mysan Erica red henne idag och de såg bra ut dom gjorde lite slalom(stavning) efter de fick hon galppera av sig lite och de är typ de som har hänt idag nu gör jag inget tittar på TV:n.......

Hoppas att ni har fått en bra dag :D

Int för att tjata med kan ni lägga in en fråga på frågestunden!!

http://alroundryttarna.blogg.se/2011/november/fragestund-1.html


Som vanligt

2011-11-12 @ 16:24:46

Idag har jag int gjort ett skit tittat på TV:n och vart lite vid datan :) Jag hoppas att nin har haft en bättre dag än jag... Jag kommer snart int kunna blogg varje dag, ska bo hos pappa varannan vecka i 3 månander.... Men de är bara kanske jag kanska kan skriva lite i från moblien men då kommer de inga bilder (TRÅKIGT)....... Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar lite på TV:n :P

Men ni få ha en bra dag så kanske jag skriver senare


Bild från förra sommaren

Bjuder på en gammal bild på mig :)

FRÅGESTUND!!!!!!

2011-11-12 @ 14:38:51

Ni har väl inte glömt frågestunden?;) Fråga vad ni vill och kom ihåg inga frågor är för dumma:D
Dessutom vill jag passa på att säga att ni måste skriva vem det är ifrån om ni vill vinnatävlingen!;)

Back on track

2011-11-12 @ 14:37:49
Japp nu har jag valt att sluta min lilla bloggpaus!:) Det blev faktiskt lite tråkigt efter ett tag och nu så känner jag att jag att jag vill bogga mer än någonsin!!;D

Idag red jag bara dressyr och på volter men hon var duktig;) orkar inte skriva mer utförligt.

...

2011-11-11 @ 17:53:23
Heej bloggen

Har vart i skolan idag och de var väl som vanligt :P men jag fick gå lite tidigare fick sluta 13.55 istället för 14.30 :P.... Efter plugget kom pappa och hämntade mig och vi åkte till Donken och åt lite mat :)... och vi pratade lite och så... Efter körde han mig till Mysan Erica fick rida lite idag och även jag fick de hoppade lite barbacka men ramlade av 1gång  (haha) men innan de hade jag ramlat av 5 gånger :P.... Såå jaa de har typ jag gjort idag :P


Nu kommer de lite bilder :)

Hellö

2011-11-11 @ 06:57:07
Godmorgon alla Sittar och väntar på min buss som ska komma snart och den kommer om ca 25min:-P ska kanske till papppa idag vet int än vad jag ska göra där...... Men nu måste jag gå skriver sen pusspuss // Sara

Tråkar

2011-11-10 @ 21:55:19
Hej & heelu
Nu har jag vart hos Mysan de vart int så mycke ridning men jag glömde att fota så de blir kanske på söndag elr om jag fotar ngt annat kanske på höstlövet som har kommit:)
Skolan idag har vart lång och ganska rolig men ändå tråkigt... Fick göra ett prov som jag har haft muntligt isället för att göra om de skriftligt :) fick lite ont i huvudet slutety av dagen :(.... Hovslagaren va hos Mysan och byte skor hon var så duktig så... hon stog till och med och halv sov :P men nu har jag inget att skriva men de kommer ett inlägg senare när jag ska sova men då blir de att jag skriver på mobilen istället för på datan :P
Hoppas att ni har haft en bra dag :D
PUSS & KRAM

Mysan

2011-11-10 @ 17:50:21

Nu har jag kommit hem har nyss ätit ska snart gå & klä på mig utterkläderna ska till Mysan de kanske kommer bilder... På tisdag kanke de blir lite barbacka :) eftersom att jag kan sitta ner i traven & i galoppen, men jag vet om jag ska de :P


Men nu ska jag gå... Kommer att skriva lite mer sen :P

Godmorgon

2011-11-10 @ 07:49:51
Godmorgon alla nu sitter jag på bussen och är påväg till min andra buss som tar mig till skolan. Som sagt ska jag till skolan och aa..... Dagen kommer att väldigt långsamt, går till 16.05 idag :-( usch... Det kanske kommer nya bilder till bloggen men vi få se om jag hinner. Ska prata med Emilia och fråga henne när vi ska göra vårt första videoinlägg:-) Men nu ska jag fortsätta att ha lite tråkigt så kanske jag skriver ikväll när jag har kommit hem ifrån Mysan:-) Kram Sara

Godnatt

2011-11-09 @ 22:38:08
Jag tänkte nu bara skriva godnatt till er men kan skriva lite om morgondagen. Skola har sovmorgon äntligen så då börjar jag 09.15 tror jag om jag int har fel och jag går till 16.05 usch lång dag.... Efter de blir de ut till Mysan syrran ska tyvärr rida och jag ska heller int rida på söndag. Fick byta dag istället för rida varje söndag och varannan tisdag så rider jag varje tisdag och varannan söndag. Och då blir de typ bara hoppning när jag rider på söndagar. Men jag får stå ut att int hoppa så mycke då kan jag mer fokosera mer på min sits och att Mysan ska gå i ett lungt tempo.... Men nu ska jag nog sova lite GODNATT // SARA

Lite längre :)

2011-11-09 @ 19:17:10
Jag fick veta mitt betyg av provet som jag hade innan höstlovet och jag vet int om jag vill säga de :( asso de var int så resultat kan man väl säga men är typ nöjd ändå på ngt sätt :P OKEY de blev ett E- (allså ett G-) Är på gränsen att få ett F(IG) Men jag har fått bra på ombömmerna så jag är int så orolig att jag int får ett E. Jag kanske int skrev så mycke på den andra uppdateringen men nu kom jag på massor av saker som jag kunde skriva.. Skolan va iallafall tråkigt och dagen gick ganska snabbt hade tänkt någon dag att jag ocg Emilia gör ett videoinlägg m.m men jag ska tala med henne om de så får vi se vad som händer med de..♥ Jag ligger ganska lilla till för Teknik & Fysik provet skulle in innnan höstlovet och jag har int lämnat in de :P men jag ska lämna in imorn typ kanske om jag kommer ihåg... :P

Kommentera gärna♥

Jag hoppas att ni har haft en bra dag:)

Heej

2011-11-09 @ 15:43:31
Heej alla!

Har vart i skolan idag och som vanligt va de tråkigt....
Har en fråga vad vill ni att vi ska skriva.. t.ex lite mer om oss m.m?

Har lite bloggtorka

Bloggtorka

2011-11-07 @ 23:03:51
Ja jag har ingen blogglust och inget intressant att skriva om så förhoppningsvis har jag mer att dela med mig av imorgon:D Nu e jag trött och ska sova!:)

Hickstead♥

2011-11-07 @ 19:48:46


Tävling av frågestunden?

2011-11-06 @ 23:47:51
jo nu tänkte vi att den som ställer flest frågor på frågestunden på en länkning om dagen i tre dagar, en utvärdering av sin blogg av oss gemensamt och en länk på sidan som får sitta där ett tag ;D så länka och sprid vidare!!!
Frågestunden hittar du här -->http://alroundryttarna.blogg.se/2011/november/fragestund.html

♥Hickstead♥

2011-11-06 @ 23:05:37
R.I.P Hickstead♥
Som alla säkert vet dog hästen Hickstead inne på banan efter att ha gått i mål. Hans ben bara vek sig och han föll ihop. Man tror att det kan ha varit en hjärtattack eller ett brustet blodkärl. Han räknas som en av världens bästa hästar och han blev bara 15 år.
bilden från google
Gå in här om du vill läsa mer om Hickstead -->http://www.expressen.se/sport/ridsport/1.2614283/varldskand-hast-dog-mitt-under-tavling

Hej hopp galopp

2011-11-06 @ 21:56:46
Idag red jag ut en kortis mysigt var det. Tog det ganska lungt bara en kort galopp och så:9 Hon var duktig och lyssnade bra:) Imorgon har vi typ sånt här operation dagsverket så då blir det att städa hemma och sedan stallet och efter det vidare på utvecklingssamtal. Imorgon blir det nog dressyr ensam:) Ni får nog även lite hoppbilder imorn eller iövermorgon får se när Josefin kan skicka bilderna:)
Bild i repris ;D

STOLT

2011-11-06 @ 19:29:02
Idag har jag vart hos Mysan och hoppat lite, hoppade en studs/cavalettibommar & två räcken.Först i uppvärmningen gick bra hon lyssnade bra på mig... När jag började hoppa så vart hon lite het men hon lyssnade fortfarande:) & de var ju bra :P Efter ett tag höjde vi hindrena ifrån 50 till 70. Hoppade 70 några gånger, vi höjde ännu en gång till då vart de 90 hon hoppade klockrent :) då tänkte jag att om hon klarar de då borde hon klarar att jag höjer till 1m.... Först tveka hon sem så hoppade hon de, så jag har klarat mitt mål nästan men jag måste ha en bana på 1m. Men nu vet jag att hon klarar de :) Är så jävla STOLT över att jag int banga :)På tisadag blir de int höjd hoppning då fokoserar jag på att ha ett lungt tempo istället :)

Bilderna är int tagna idag

 

Plan tills imorn

2011-11-05 @ 23:51:40
Imorn så ska jag till Mysan och rida det kanske kommer en film har int bestämmt mig vad jag ska hoppa för ngt men de ska jag snart komma på :P
Ska träna på att ha samlad galopp i mot hinder och sen så ska jag ha de efter oxå :) Jag har kommit på en sak att jag ska nog int använda ridsöp när jag rider för hon blir så pigg när jag har de, och när jag int har de så är hon lugn och jag kan kontrollera henne på ett annat sett än när jag har ridspö :) Så.... så blir deee...
Min dan idag har vart bra men jag har int gjort så mycke pga att jag sov bort nästan hela dan... I övermorgon är de ny vecka och skola USCH skulle helst vilja ha en vecka till elr så kanske två till:P
Och sen på måndag slutar frågestunden passa på nu att fråga ngt ni vill veta?!
Men ni får ha en underbra fortsättning på kvällen
PUSSPUSS

Dom jag saknar

2011-11-05 @ 19:28:32
Sista '' hopptävlingen'' med min favorit på ridskolan♥
Min hund som gick bort 3/6-2010 han vart 10år och 2veckor♥ ♥ÄLSKAR DIG LUDDE♥

Svar på frågestunden!

2011-11-05 @ 16:28:42
1. Kan ni göra fler filmer till bloggen?
Ja det kan vi väl det ända problemet är att jag inte kan redigera filmerna på min data för min mobil sparar dom i något konstigt format. men ska försöka lösa det problemet ;)
2. Har ni pojkvä/ på g?
Jag jag har en kille :)♥
3.berätta det dummaste ni har gjort!
Ja det beror ju på vad du menar med det. det kan ju va pinsmat eller elakt. Men det pinsammaste jag gjort är nog när min kompis jagade mig så fick jag panik och sprang in i en kille och studdsade in i väggen och ramlade ned på golvet! XD detta hände i skolan:)
4. Snyggaste killen
Antar att du menar kändis och det är ju helt klart Robert Pattinson!♥
Ögongodis!!!;D
(Ulrik Munther och Bruno Mars är inte helt fel dom heller;D)

5:den ni beundrar (både häst mässigt och i övrigt :)
Jag beundrar min häst för att hon är så modig och snäll men samtidigt fjantig och bråkig!:D (konstig blandning vet!)
Sen beundrar jag ridskole hästar som går där dag ut och dag in och anpassar sig med flera olika ryttare om dagen! ;D Kärlek till dom:)♥ Sen beundrar jag Angelica Augustsson. Icke hästmässigt beundrar jag min älskade mamma♥
6:Är Layla din Drömpnny?
Bra fråga!;) Honär faktiskt inte riktigt min drömponny,men det var liksom något jag tyckte om hs henne hon var väldigt fin och snäll och det tyckte jag var bland det viktigaste! Men den riktiga drömponnyn är ju typ en tävlingsponny så jag kan tävla mycket;) Men jag älskar Layla helt sjukt mycket ändå♥


7. Har ni funderat på att tävla dressyr ?
Ja jag har faktiskt tänkt mycket på de. Jag gillar både dressyr och hoppning men dressyren är ju mycket roligare om man har en häst som är bra på det! Men jag anser att dressyr är grymt viktigt:)
8. Hur högt har du hoppat med Layla?
Jag har hoppat 90 cm på henne:)
9. Vart står era hästar ?
Layla står i ett litet stall i skokloster.
10. Hur länge har ni haft dem?
Jag harhaft Layla i ca 3månader:9
11. Vem är eran idol? (inom hästsporten)
Vet ej har många men gillar ju Roffe
12.Vad är erat favorit märke? (inom hästvärlden)

Samma här har väldigt måga och sen beror det på vad det är man ska ha:)
 • Mountain Horse
 • Eskadron
 • HV Polo
 • Kingsland

Mina fyra favoriter.

13. hur länga har ni ridit?

Ca 7år
14. hur långa är ni?

162 cm typ;)
15. vad är det högsta ni har hoppat?

95cm

16. Hu gammal är du, Emilia?

14år

17. Vart står layla?

I ett litet stall som heter Uggelbo;)

 

Blev inte så många frågor men det räcker väl ni har ju frågat vad ni undrar;D

Kramisar Emilia♥

 


9:Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

2011-11-05 @ 12:00:00
jag vet inte den var svår:7 måste vara Nellie Berntsson. Inte för att hon är någon typ av idol men hon har så fina små ponnysar så jag menar man skulle ju inte tacka nej till att rida dom och så ;D

Spökkväll :)

2011-11-04 @ 21:25:01

Nu jag vart ute i stallet och skrämt små barn:D det var feet kul en de var en som slog mig på handen för någon anledning asså han vart int rädd. Den första gruppen va väldigt lätt skrämda, andra var lite de var då jag vart slagen av en unge.... Den tredje gruppen var väll sådär. Jag tyckte att Jennelie va läskig i mörkret :) Jag orkar int skriva så mycke om de menmen jag hoppas att ni får en bra kväll....


En liten bild på mig, såg ut såhär :P

8:Min största rädsla inom ridsporten

2011-11-04 @ 12:00:00
Att ramla av och ska da sig riktigt rejält, bli skjuten av en jägare eller något sånt eller att hästen blir rädd så ramlar man av så skadar sig hästen.
(bilden är lånad från google så säg till om jag ska ta bort den)

Längtar♥

2011-11-04 @ 00:50:50
Ja, nu är det int långt kvar tills spökkvällen ute i stallet är. Ska bli jätte KUUL har fixat kläder till de jag ska ha men de va bara en tröja och ett par tajtis (stavning). Ni som har bloglovin få gärna lägga till oss där och följa oss där :) Jag har int så mycke att skirva ny. Senare ska jag, morsan & syrran åka och köpa teatherfärg som vi ska till kläderna de kommer en bild på de sen :) på de

--------------------------------------------------------------

2011-11-03 @ 23:09:46
ja nu tänkte jag/vi fråga vad ni tycker är bra med bloggen och vad som kan göras bättre:) Sen vore det kul om ni kunde skriva en kommentar där det står hur ni hittade bloggen och sånt om er själva:)
Tänkte även fråga om ni vill ha en liten bloggtävling :D Sen är det bara att säga till om ni vill göra länkbyten:D

Träning!

2011-11-03 @ 22:27:34
Idag var det hoppträning och hon var suuuuper duktig! så stolt över ponnyn!;D Vi hoppade en bana med hindrena jag ritade i förra inlägget men byte lite ordning och så:) Hon var duktig men målet med att inte få något stop gick åt hel*etet. Först var det två stopp på en vattenmatta, sen en miljon på en 1meters oxer och sedan när vi höjde dom två första hindrena på studdsen men ändå väldigt nöjd Xd Ni får bilder imorgon för Josefin var så snäll och fotade men mejlar dom imorgon:)
Banan jag hoppade idag visst var den fiiin;D

Nyss kommit hem

2011-11-03 @ 19:50:55
Nu har jag kommit hem ifrån att har vart hos Mysan som jag har saknat i en hel vecka:( De var int jag som red de va syrran och de jag såg var att Mysan var speedad och Erica var nervös över att hon tror att hon ska åka av. Jag kan berätta lite om hennes skada som har i knät..

Jag och Erica gick i en hoppgrupp på Apalle Gård. De va en måndag och allt va som vanligt i stallet vi fick våra hästar och vi gick och byggde bana. Sen så värmde vi upp och började hoppa bana och så. Alla hade hoppat och de var Erica kvar Hindrena låg typ på 60 - 70cm, allt gick bra tills hon kom till ett räcke som var på ena lång sidan. Hennes häst stannade och hon kom fram på halsen. Hon hängde lite på sniskan(stavning) och till slut okade hon inte hålla i mot så hon släppte, foten fasna i stigbyglen och de sa knak i hennes knä... Fick gå med kryckor i 6 veckor

Sen dess har hon nästan int hoppat ett ända hinder för hon int vill gå på kryckor igen...

 

7: En sak som aldrig får hända

2011-11-03 @ 12:00:00
Jag vet inte finns väl mycket men det blir ju iallafall lite mindre om vi tänker hästrelaterat:) Men det är väl att Layla skadar sig eller blir sjuk sånna saker, eller att någon skadar henne typ sånna saker men det vill väl ingen vara med om liksom ;9

Godmorgon

2011-11-03 @ 09:02:29

Nu är jag snart påväg hem ifrån dalarna. Ska blir skönt att komma hem till alla djuren där hemma :)

Morgondagen

2011-11-03 @ 01:49:54
Imorgon ska jag ha "hoppträning" för Josefin. Jag vet inte vad jag hade tänkt mig riktigt tror att det bli något i stil med det här:
Bana 1: Det är ju egentligen två olika övningar en övning som jag tog från Josefins hoppträning där man har två bommar, avståndet är ungefär 24,5m så börjar man med 8 galoppsprång(stor häst) sen ökar man till 7 och sedan 6 när allt känns bra. Sen är det ju en "bana" där man hoppar på en vanlig åttvolt inte mer komplicerat men det är ju mest för att träna på galoppombyten.
Bana 2: Ni ser ju hu man ska hoppa. Tyckte det var en ganska nyttig bana för mig och Layla studdsen är ju bra så hon blir kvick i benen och får ta i lite och sedan hoppa snett igenom och så. Den banan gjorde jag mest för att då tränar man på så mycket på samma gång. Man tränar ju på galoppombyten, vägarna(på bågen är det en svår sväng) och att hoppa bana:)
Jag ska nog ta och hoppa bana två men jag ska nog även testa galoppbommsövningen också:D sen tror jag att jag kör åttvolten nästa vecka fast med cavalettibommar:)
Nu vet ni vad jag ska göra;)
Mål:
 • Hålla igång galoppen hela banan
 • Få fram henne bra
 • Nogranna vägar
 • Inga vägringar

Frågestund!

2011-11-03 @ 01:08:17
Fråga vad ni vill vi svarar på allt;D Frågestunden avslutas på söndag v.45:) Vill ni att vi ska svara i videoinlägg eller text? :D

6: Hästarna i stallet

2011-11-03 @ 00:42:25
Ni får bara namnaen;D
 • Layla
 • Mulle
 • Pontus
 • Gorgeus
 • Delaylah
 • Luna
 • hennes son som jag aldrig minns vad han heter XD
 • Ares
 • Pilla
 • Millan
 • Lucky
Emilia♥

BILDBOMB!!!!

2011-11-03 @ 00:37:16
Hemma i trädgården:)
när vi hämtade henne:)
Första ridturen
Första hoppträningen:)
fotografering med frida:)
när vi hämtade henne:)
Tjockistanten!;D
Tror att dom bilderna räcker måste ju ha något att visa senare också men ni måste bli bättre på att kommentera!!!;D
Kramisar Emilia♥

Veckan som har varit:9

2011-11-02 @ 20:38:06
Ja eftersom att uppdateringen har vart så super från min sida har jag bestämt att jag ska lägga ut minst två inlägg om dagen XD
Idag red jag ut med Josefin som vanligt XD vi red min favoritrunda den är såååå mysig och det är perfekta galoppsträckor. Från början var Layla lite mer som vanligt och halvseg och travade inte fortare än vad hon behövde, men sen när vi var på väg hem och skulle galoppera upp för en backe tände hon till rejält:) Hon galopperade för fullt och när Delaylah började försvinna bakom oss så saktade hon in sen när Josefin och Delaylah började komma ikapp blev hon jättesur och började galoppera på sitt bulldozer liknande sätt igenXD ska inte tråka ut er med all text. Ni får bildbomb senare;D


Kramisar Emilia♥

Ny månand

2011-11-01 @ 21:57:11
Heej alla!

Nu är de en ny månand och nya tag den här månanden mitt mål med Mysan är att få henne i fin form i både dressyren och i hoppningen (hade tänkt att rida lite dressyr)

Hoppningen: Träna på ett lungt tempo och att hoppa 90cm. Få en lugn galopp
Dressyren: Fin from i både traven och galoppen. Sitta mest utan sigläder för att få bättre balans :)

De är mitt mål :)

Nu kommer de lite bilden på Mysan men dom är int nyaKram SARA♥

Yey det här blir vårt 50 inlägg ;D

2011-11-01 @ 21:46:36
HELLOOOOOOOOOO!♥

Hemma hos Olivia

2011-11-01 @ 10:29:08
Nu sitter jag hemma hos Olivia och har vart hos tandläkaren. Idag blir det fullt upp ska först med Olivia till ridskolan sen ta bussen hem, äta, till stallet borsta Layla och sedan med Josefin på träning;D Hahah orkar inte skriva detaljerat.Gammal bild på mig och jojjo♥ (från Olivias data)

Kram Emilia♥